Ohjausnäkymä

Kun kirjaudut sivulle olet jo valmiiksi ohjausnäkymässä.

Jos haluat päästä ohjausnäkymään kun olet muokkaamassa sivustoa, siirrä hiiri sivun vasemmassa yläreunassa olevaan ”minun sivustoni” kohtaan. Kun pidät hiirtä kohdan päällä sen alle aukeaa valikko jossa on sivustosi nimi. Siirrä hiiri sivuston nimen päälle, mutta älä paina mitään. Sivustosi nimen viereen aukeaa uusi valikko jossa ensimmäinen vaihtoehto on ”Ohjausnäkymä”. Paina ”Ohjausnäkymä” kohtaa ja pääset sivustosi ohjausnäkymään.

Sivun vasemmmalla puolella on lista jossa lukee Artikkelit, Media, Sivut ja Käyttäjät


Painamalla Artikkelit kohtaa saat auki listan sivulla olevista artikkeleista. Tästä listasta voit kirjoittaa uusia artikkeleita ja muokata olemassaolevia artikkeleita.
Artikkeleista voi lukea enemmän sivulla Artikkelit

Painamalla Media kohtaa saat auki mediakirjaston. Mediakirjastossa säilytetään kuvat ja muut tiedosto joita voit käyttää sivustolla
Mediakirjastosta voi lukea enemmän sivulla Mediakirjasto

Painamalla Sivut kohtaa saat auki listan sivulla olevista sivuista. Tästä listasta voit luoda uusia sivuja ja muokata olemassaolevia sivuja.
Sivuista voi lukea enemmän sivulla Sivut

Painamalla Käyttäjät kohtaa saat auki listan sivulla olevista käyttäjistä. Täältä voit luoda uusia käyttäjiä ja tehdä muutoksi olemassa oleviin käyttäjiin
Käyttäjistä voi lukea enemmän sivulla Käyttäjät